• Suomeksi
  • Suomeksi
  • Suomeksi
 
Your location: Etusivu > Fanjunkarsin laulajat

Fanjunkarsin laulajat

Fanjunkarsin laulajat on sekakuoro, joka toimii osana Kirkkonummen kansalaisopistoa. Kuoroa johtaa Annukka Ahola. Kuoron harjoitukset pidetään Aleksis Kiven koululla Siuntiossa. Tällä hetkellä kuorossa on noin 25 laulajaa, jotka laulavat neliäänisesti.

Kuoro on järjestäytynyt rekisteröityneeksi yhdistykseksi Fanjunkars sångare rf. Yhdistyksen hallitus muodostuu seuraavista henkilöistä: Kalle Gottberg(pj), Joanna Huurne (vara pj), Åsa Hellenius (rah. hoit.), Maria Linden (siht.) ja Henrik Sandström. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 € ja liittymismaksu 10 €. Jäseniksi voivat liittyä sekä kuoron laulajat, että muut kiinnostuneet. Ole yhteydessä kuoron laulajaan tai hallituksen jäseneen, jos haluat liittyä yhdistykseen. Voit myös olla meihin yhteydessä Facebookryhmän Fanjunkars sångaren kautta.

Kuoroharjoitusten ja konserttien lisäksi yhdistys järjestää paljon muuta ohjelmaa kuten iloisia juhlia ja tapaamisia. Ohjelmistoomme kuuluvat myös kuoronjohtajamme Annukka Aholan sovitukset mm. Aleksis Kiven runoihin, joita kuoro kantaesittää. Perinteikkäässä kevätkonsertissamme tarjoamme parasta kuoronautintoa. Juuri nyt kuorolla on työn alla levyhanke, joka tähtää joululevyn julkaisemiseen.

Kiinnostuitko meistä? - tervetuloa mukaan toimintaan!


Siirry sivun alkuun
 
 
 
 

© Pro Fanjunkars-säätiö
Fanjunkarsintie 1 • 02580 SIUNTIO • Puhelin: 0440 222 646

Slap Media CMS & Mirador Studios